Ekspresowa pasta z tuńczyka i twarogu to świetne smarowidło na pieczywo i w dodatku pyszne. Przygotowuje się ją dosłownie chwilę! Kanapki proponuję posypać odrobiną posiekanej natki pietruszki. Polecam 🙂
Składniki:
- 1 puszka tuńczyka w oleju (175 g)
- 150 g twarogu
- 1 łyżeczka majonezu
- sól
- pieprz
Pasta z tuńczyka – przygotowanie:
Tuńczyka odsączyć, dodać twaróg i majonez. Całość zmiksować na gładką masę. Doprawić solą i pieprzem. Schłodzić.
Smacznego 🙂
To też może Cię zainteresować:
Świetny artykuł. W trakcie poszukiwania w internecie potrzebnych informacji trafiłam na ten artykuł. Wielu osobom wydaje się, że mają odpowiednią wiedzę na poruszany przez siebie temat, ale niestety tak nie jest. Stąd też moje ogromne zaskoczenie. Świetny artykuł. Koniecznie będę polecał to miejsce i często tu zaglądał, aby zobaczyć nowe artykuły.