Pasta z wędzonego łososia i twarogu


Wyjątkowo prosta pasta z wędzonego łososia i twarogu z dodatkiem koperku. Pomysł na pyszne i leniwe śniadanie 😉

Pasta z wędzonego łososia i twarogu

Składniki:

  • 150 g wędzonego łososia
  • 200 g twarogu półtłustego (mielonego)
  • 2 łyżki posiekanego koperku
  • 1 pełna łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Do miseczki przełożyć twaróg, drobno posiekanego łososia, koperek i majonez. Wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.

Smacznego 🙂




To też może Cię zainteresować:

Kanapki z wędzonym łososiem, mozzarellą i czerwonym pieprzem

Pasta jajeczna z tuńczykiem

Pasta z tuńczyka

Pasta z suszonych pomidorów i twarogu

Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *