Pasta z twarogu, mięty i bazylii


Pasta z twarogu, świeżej mięty, bazylii z odrobiną czosnku zapewne urozmaici każde śniadanie. Mając pod ręką świeże zioła można wyczarować pyszny dodatek na kanapki 🙂

Pasta z twarogu, mięty i bazylii

Składniki:

  • 250 g twarogu
  • garstka listków mięty
  • 2 garstki listków bazylii
  • 1/2 ząbka czosnku
  • 1 łyżka majonezu
  • sól
  • pieprz

Przygotowanie:

Twaróg, miętę, bazylię i przeciśnięty przez praskę czosnek zmiksować. Dodać majonez i wymieszać . Doprawić solą i pieprzem.

Smacznego 🙂


Zapisz

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *